Sain Marilta tällaisen viestin spostilla ja ajattelin et voisin esitellä uuden itseni myös muille. Ja toivon että saan paljon uusia tuttavuuksia kommenttilootaan. Tai saa ottaa haasteen ja blogiinsakin laittaa. Näitä on kuitenkin piristävää lukea.

Tehtävä:

Eli ota nimeksesi 2. etunimesi ja lähimmän naapurin sukunimi - asuinpaikaksesi kaupunki, jossa viimeksi kävit junalla - iäksesi äidin ikä. - ammatiksesi isän ammatti - harrastuksiksi ne harrastukset, joita et ikinä voisi harrastaa/joista et pidä? lasten lukumääräksi se, montako lävistystä sinulla on (kaikki korvakorut lasketaan) hiustenväriksi tämän hetkinen paidan väri - silmienväriksi tämän hetkinen housujen väri - musiikkimauksi genre, jota et siedä - lempiartistiksi tyyppi, kenen biisin kuuntelit viimeksi.


Minä:
Olen Kaisa Korpinen ja asun Jyväskylässä. Olen 58-vuotias asuntosihteeri, nykyisin eläkkeellä. Harrastan moottoriurheilua, kehonrakennusta ja suunnistusta. Minulla on kaksi lasta. Hiukseni ovat violetit ja silmäni farkunsiniset. Mielestäni parasta musiikkia maailmassa ovat virret korkealta veisaten ja lempiartistini on Soul Capten Band.