Huomenna on taas elämäni suurimman luksuksen vuoro, eli siivooja porhaltaa luoksemme. Ajatuksesta etukääten innostuneena järjestin olohuoneen, joka tosiaan näytti siltä että kaksi innokasta tenavaa on touhunnut kohtuu vapaasti, eikä ole paljon jälkiä tarvinnut lasten siivoilla kun aikuiset on koomanneet sohvalla. Ryjäkasoista inspiroituneena suursiivosin laatikollisen leluja kellariin ja toisen laatikollisen työhuoneen kaappiin. Saahan noista jäljelle jääneistä leluistakin ryjäkasoja aikaiseksi, mutta ehkä niillä leluilla voisi leikkiäkin kun erottuu kasasta yksittäset leulut (eli legot tai eläimet). Viime viikonloppuna yhden ystävän luona lelujen ryjäämiseen meni vartti ja raivaamiseen tunti, eikä niillä leluilla ryjäämisen jälkeen leikitty hetkeäkään, vaan siirryttiin muihin puuhiin. Ei noin.

Ehkä mä olen tosi nuiva äiti, mut olen lopen kyllästynyt siihen et kaikki lelut kiskotaan hyllystä ja kasataan ties mihin, ja sit levitetään ne ympäri kotia. Kaikki meillä käyneet tietää että meillä on varmaan keskimääräistä vähemmän leluja (ja nyt siis esillä vieläkin vähemmän), mut mä en voi olla ajattelematta että jos lapsi tottuu pienestä pitäen siihen että on tuhatmäärin tavaroita ympärillä, niin mistä rahat revitään sitten kun ne tavarat maksaa vitosen sijasta viiskymmpiä, satasen tai lähemmäs tonnin. Ja siks koitan totuttaa siihen et meillä ei ole leluja läheskään yhtä paljoa kuin hyvinvarustellussa lelukaupassa. Mistä taastusti seuraa se et O kadehtii kaikkia joiden hyllyt pursuaa leluja. On seurannut jo, jos totuudessa pysytään. No onneks se on hoidosssa, saa vähän vaihtelua ja uusia leluja ;-)

Olen vaan niin höyryissäni kaikesta järjestelystä, etten tiedä miten pystyn rauhoittamaan unille. Kun olis tossa toi työhuoneen kaappi, keittiön pari kaappia ja ruokapöytä, kellarissa useampi soppi ja yläkerran tavaraa pursuavat lattiat sekä pihalla ties mitä raivattavaa - ja kerrankin energiaa ja intoa moiseen, niin ja ikävät häiriötekiät nukkumassa, heh heh. Koitan rauhoittaa itseni kupillisella suklaa"teetä", koska huomenna olis hyvä olla hereillä kun säädetään seminaaria.