O täytti neljä vuotta! Hänellä oli vielä pikkulapsen viattomuutta jäljellä, ja hän odotti juhlistaan sitä ketkä ystävät tulevat sekä jäätelökakkua. Toki harjoittelimme mitä sanotaan, jos saa kortin tai lahjan. Ja ihan hyvin meni juhlat, loppuillasta oli talo täynnä erilaisia eläimiä, sankari itse oli salapoliisikoira. Aikuisetkin sai hetken hengähtää, kun mamma viihdytti lapsia. Sopi hyvin mun väsymyksen kanssa. Vaikka vähän pelkäsin että juhlista ei tule mitään kun saan vaan stressin, niin  järjestelyt sujuivat lepposasti ja juhlissa oli ihana tunnelma. Onneksi nämä ihmiset ovat olemassa. Tänään mennään Caribiaan synttärilahjaksi.

Oltiin eilen toisilla nelivuotissynttäreillä, missä sankari oli jo tajunnut markkinamainingin hengen. Ennen tervehtimistä hän synttäripsykoosissaan aika aggressiivisesti huusi "Missä mun lahja on" eikä lupaus päästä Caribiaan juuri lohdottanut. Mutta tulihan niitä prinsessakrääsäpaketteja sitten muilta. Sitä vimmaa jolla paketit revittiin auki ja lahjat heitittiin ympäriinsä uuden paketin ilmaannuttua. Mä niin kauhulla odotan koska meillä alkaa sama juttu. Ja mitä mä sitten teen.  Nyt pyydettiin lahjaksi soittimia tai ulkoleluja, homma toimi hyvin. Tosin serkkupoika toi sellaiset setin missä on 85 eri ruokajuttuja, sellaisia kamalia muovi- ja pahvijuttuja. No ne  onneks häviää varmaan kohtuu nopeasti, tai sit jos sais leikkimökin aikaiseksi niin ne vois laittaa sinne. Paras lahja O:lle oli isompi pyörä, ja siihen hän sai vielä juomapullon ja torven - kyllä on salapoliisimme ylpeä.

Nyt vaan uimakassia pakkaamaan. Mun keuhkot vinkuu turkkilaiseen saunaan, eli sopii oikeen hyvin tää lahjan nauttiminen tänään. Ja Hese saa hoitaa iltapalan ;-)