Päätettiin laittaa koti myyntiin ja viikossa tuli kaupat, jotka on nyt kuntokartoitusta vaille valmiit (eli mitä vaan voi sattua...).  Uuden kodin kaupat esisovittiin samassa rytäkässä, joten kunhan myyntisopimus on allekirjoitettu, niin meidän remonttistressi toivottavasti on loppusuoralla kun enää tarvitse saada pintaremontti uuteen viisiöön (jee miten mahtavasti neliöitä!).

Sattuu ja vääntää luopua unelmasta elää autotonta elämää lähellä kaupungin keskustaa, mutta toisaalta muutto Palliin isoon kerrostalo viisiöön tuntuu helpotukselta. Laina vähenee _melkein_ puoleen (ellen innostu sisustamaan liikaa... heh heh) eikä tarvitse säästää rahaa ja suunnitella saunaremonttia, aidan kunnostusta, laajennusta, eteistä, pihan kunnostusta, ulkosivuremppaa, ja sitä ja viidettä. Tai siis eihän suunnittelussa mitään vikaa, vaan toteuteksessa - rahoituksessa ja tosiasiallisessa tekemisessä.  Eikä elämä nyt muutenkaan ole mennyt läheskään niinkuin suunnittelin... vai kuka toivoisi siipalleen eläketuomiota ja täyttä aloitekyvyttömyyttä. Joten kai ne periaatteet voi hylätä armollisuden nimisssä. Mammiksesta en voi luopua. En en en en en en. Enkä joogasta. Mun mun mun mun.

Jään kaipaaman  näitä ikkuinoita ja maailman kauneinta kakluunia, mutta muistojahan kukaan ei multa vie. Arvostan sitä että huoneet on yhdessä tasossa (vaikkakin kolmannessa kerroksessa), siellä on kylpyamme ja runsaasti kaappitilaa. Vanhat mahdollisuudet erääntyy maksettaviksi, uudet aukeaa. Siis jos ja kun mitään yllättävää ei ilmaannu ja kaupat toteutuu suunnitelmien mukaan. Mut nyt jo uskallan asiasta puhua. Kaikki kävi niin nopeast, asunto oli myynnissä alle viikon. On onneksi samanhenkiset ostajat, eli ei mikään grynderi joka vetäis kodin maan tasalle ja laittais paikalle paritalon, siihenkin rakennusoikeus riittäis.

Mä kun kuvittelin viime syksynä et tupareita ei enää järjestetä. Ehkä nyt opin että ei koskaan tarkoitaa lähitulevaisuudessa ;-) Ja etten kuvittele mitään liian varmasti...

Tukea kaivataan, ystävät!
(jos kukaan näin hiljaista blogia jaksaa edes lukea)