En ole oikein jaksanut lukea muuta kuin Aku Ankan taskukirjoja, jotka on O:n uusin ihastus. Mikähän niissä on ikäsuositus..? Mutta O pursuaa kirjallista matskua, ja omien sanojensa mukaan "etsii lankaa, josta kerii runoja ja sitten kun löytää niile runoille paketin niin ne kuulee". Uusimman runon nimi on Puhelimella ei saa juosta. Mielenkiinnolla odotan ensi-iltaa. Varsinkin kun kirjamessut jää välistä Jyväskylän lyseon (luetaan leuka väristen "Maailman ensimmäin ja vanhin suomenkielinen koulu") 150-vuotisjuhlien takia.

Ota kiinni, mandariini -rallatus on saanut uusia versiota, koska M ei ota ketään kiinni, vaan häntä pitää ottaa kiinni. Odotapas vaan, appelsiini, pian saan sinut kiinni (tähän väliin hurjaa juoksua ja kiljuntaa) ja sitten Appelsiini laatikossa, pihanurmen maatikossa.

Pitäis koko ajan olla nauhurin kanssa liikenteessä, jos O on mukana. Tai olis tosi ihanaa jos vois nauhoittaa ne ja sit joku sihteeri purkais nauhat ;-) Mä unohdan 75% sen jutuista, ja sitten harmittaa. Ostin kyllä M mahassa sellaisen vihkon mihin vois kirjata kaikkea, ja tuli sinne varmaan yksi merkintä M:n syntymän jälkeen.